Деркач відфутболив скандальну правку нардепу, який нічого

Деркач відфутболив скандальну правку нардепу, який нічого "не пам'ятає"

Укрінформ
Народний депутат від "Волі народу" Андрій Деркач стверджує, що не є автором скандальної поправки до закону про держбюджет на 2016 рік, яка відтерміновує безвізовий режим, а лише підтримав її. За його словами, авторство належить позафракційному нардепу Володимиру Мисику.

Про це повідомила в Фейсбуці журналіст Ольга Василевська.

"З приводу скандальної поправки про перенесення електронного декларування. Деркач стверджує, що це не він, а депутат Мисик", - написала журналістка.

Вона також опублікувала скріншот листування з Деркачем. "У таблиці поправок бюджетного комітету це поправка Мисика! Правда в тому, що я її підтримав і сказав, що нєфіг будувати поліцейську державу", - написав Деркач.

Василевська також повідомила, що у телефонній розмові Мисик повідомив їй, що не пам'ятає, чи був автором скандальної поправки. "Мисик передзвонив. Сказав, що він вніс тієї ночі так багато поправок, що уже не пам'ятає їх змісту. Але якщо ця поправка була таки його, то він дуже радий, що більшість її підтримала", - написала журналістка.

Нагадаємо, вчора народний депутат з фракції Блоку Петра Порошенка Віктор Чумак повідомив, що Закон про Держбюджет містить пункт, який відтерміновує на рік початок дії нової системи фінансового контролю, необхідної для запровадження безвізового режиму з ЄС. Цей пункт передбачав роботу електронної системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування "не раніше 1 січня 2017 року".

Згодом Чумак повідомив, що автором цієї скандальної поправки, "за інформацією багатьох джерел", є нардеп Андрій Деркач.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-