Законопроект про скасування скандальної правки вже у Раді - Гройсман

Законопроект про скасування скандальної правки вже у Раді - Гройсман

Укрінформ
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман повідомив, що сьогодні у парламенті зареєстровано  законопроект, яким скасовується правка у держбюджеті щодо відтермінування електронного декларування до 1 січня 2017 року.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

"Сьогодні вже зареєстровано законопроект, яким відміняється правка у держбюджеті щодо відтермінування електронного декларування до 1 січня 2017 року. Повністю підтримую цю ініціативу - я проти будь-якого відкладення на майбутнє заходів щодо запобігання та боротьби з корупцією. Переконаний, Верховна Рада проголосує за відповідне рішення", - написав Гройсман.

Автором законопроекту № 3755 "Про внесення змін до закону України "Про запобігання корупції" (щодо роботи електронної системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування)" є нардеп від БПП Вадим Денисенко.

"Верховна Рада України постоновляє: у абзаці другому пункту 2 розділу XIII "Прикінцеві положення" Закону України "Про запобігання корупції" (Відомості Верховної Ради України, 2014 р., № 49, ст. 2056) слова і цифри "але не раніше 1 січня 2017 року" вилучити", - йдеться у документі.

Зазначається, що цей закон набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, вчора у Фейсбуці народний депутат Віктор Чумак повідомив, що закон про держбюджет містить пункт, який відтерміновує на рік початок дії нової системи фінансового контролю, необхідної для запровадження безвізового режиму з ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-