У кабінеті радника Саакашвілі - обшук

У кабінеті радника Саакашвілі - обшук

Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України спільно із співробітниками військової прокуратури проводять обшук у радника губернатора Одеської області Володимира Рєзніка.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє одеський журналіст Костянтин Гак.

«У Одеській обладміністрації продовжуються новорічні акції СБУ і військової прокуратури. У кабінеті радника Саакашвілі Володимира Рєзніка обшук. Саме він візував документ, за підписання якого в ОДА вчора занесли хабар в півтора мільйона гривень», - пише він.

Нагадаємо, 30 грудня співробітники СБ України спільно з військовою прокуратурою затримали на хабарі керівника одного з департаментів Одеської обласної державної адміністрації.

За інформацією прес-служби СБУ, "чиновник організував систематичний механізм здирства грошей з підприємців за "оперативне" підписання актів виконаних робіт і перерахунок бюджетних коштів за послуги з будівництва і реконструкції об'єктів обласної комунальної власності".

За словами голови Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі, йдеться про керівника департаменту ЖКГ ОДА Тетяну Марченко.

«В.о. керівника департаменту ЖКГ ОДА Тетяну Марченко затримала прокуратура і СБУ на місці злочину при здирстві 1.5 мільйона гривень у приватної компанії. Вона не пройшла конкурс на свою посаду і, як це передбачається законом, була залишена тимчасово виконуючим обов'язків до того, як буде знайдено нового начальника після проведення повторного конкурсу. А цей конкретний начальник, мабуть, вирішила перед тим, як піти,   прихопити з собою кругленьку суму», - уточнив деталі НП губернатор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-