Ярош оголосив про вихід із Правого сектора

Ярош оголосив про вихід із Правого сектора

Укрінформ
Народний депутат, лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош оголосив про вихід із ПС і створення нового руху.

Про це він написав на сайті «Правого сектора»

«Я вважаю, що станом на сьогодні ПС як революційна структура виконав свою місію, і виконав її по повній… Я разом зі моєю командою виходжу з Національно-визвольного руху «Правий сектор». Ми ініціюємо створення нового громадсько-політичного руху, установчий з'їзд якого планується на лютий. Працюємо зараз над його розбудовою, концепцією діяльності, програмовими засадами», - пише він.

Як наголошує Ярош, він із командою, як і раніше, не відмовляються від революційного шляху, «але категорично заперечуємо псевдореволюційну діяльність, яка загрожує існуванню держави Україна і плямує репутацію патріотів».

Що стосується Добровольчого Українського корпусу, який захищав Піски, аеропорт, Широкине, Савур-могилу, створив медичний батальйон Госпітальєри, бійці якого врятували тисячі життів, то, як зазначає нардеп, «він має рости і розвиватися далі, перейти на якісно новий рівень. Тому 5-й і 8-й батальйони ДУК і медичний батальйон "Госпітальєри" реорганізовуються у Добровольчу Українську армію. Вона буде однією зі структур створюваного нами нового руху».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-