Суд у справі Корбана відкрився, його в залі немає

Суд у справі Корбана відкрився, його в залі немає

Укрінформ
Дніпровський районний суд Києва у неділю, 27 грудня, продовжив розгляд справи про зміну запобіжного заходу лідеру УКРОПу Геннадію Корбану.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, Корбана в залі засідання немає.

Суддя Микола Чаус, який відкрив засідання, відразу оголосив перерву на 20 хвилин, щоб сторона обвинувачення надала стороні захисту копії документів про медичне обстеження Корбана.

Як заявив представник сторони обвинувачення, сьогодні Корбану було вручено дві повістки про виклик до суду, однак він відмовився їх прийняти.

Нагадаємо, що в суботу, 26 грудня, Дніпровський районний суд Києва розглядав клопотання про зміну запобіжного заходу Корбану на утримання під вартою. Суд задовольнив запит сторони обвинувачення на примусове доставлення Корбана до залу суду.

Під час засідання Корбану стало зле начебто через недостатність кисню в залі. Суддя задовольнив клопотання адвокатів про проведення медичної експертизи і переніс засідання на 20.30.

До відновлення засідання Корбан перебував у кареті "швидкої" біля суду. Його намагалися відвезти до лікарні, проте сторона обвинувачення не дала цього зробити.

Напередодні ввечері Корбана прооперували в клініці Інституту Амосова, зроблено шунтування судин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-