Корбана не випустили у лікарню

Корбана не випустили у лікарню

Фото
Укрінформ
Лідера "Укропу" Геннадія Корбана спробували вивезти з судової зали до інститут Амосова, проте сторона обвинувачення не дала цього зробити.

Про це повідомляє "Українська правда".

"Після того, як адвокати отримали і проаналізували рішення суду про перерву у засіданні до 20.30, вони з'ясували, що жодних обмежень до Корбана не застосовано. Після цього захист і вирішив відвезти політика назад в інститут Амосова, звідки його до цього доставили до суду", - пише видання.

При цьому захист відкинув спробу працівників правоохоронних органів, які хотіли самі доставити Корбана в лікарню, заявивши, що силовики можуть, якщо мають бажання, супроводжувати політика.

Однак станом на 19.20 Корбан досі перебував біля будівлі Дніпровського райсуду Києва у кареті "швидкої".

Біля машини зібрались журналісти, захисники та правоохоронці.

Затримка сталась тому, що до суду приїхали двоє лікарів, які мали зробити експертизу щодо Корбана, але захист заявляє, що вони не мають посвідчення судових експертів.

Нагадаємо, судове засідання має продовжитись о 20.30. Суддя дав стороні звинувачення сааме стільки часу, щоб завершити експертизу стану здоров'я Корбана. Захист запевняє, що це неможливо, бо бюро судекспертиз в суботу не працює.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-