Володимир Іонов, російський опозиціонер
Через кордон на територію України я перейшов як класичний нелегал
25.12.2015 09:30

Самі розумієте, я б вдома не сидів, тому не став чекати, поки умовний термін перетвориться на реальний - і перейшов кордон як турист, який заблукав - зеленими стежками. Класичний нелегал!

- Ще не подали документи на політичний притулок?

- Збираємося. Поки що насолоджуємося вільним життям у вільній Україні. Мабуть, житимемо в Києві. Захочете мене знайти - приходьте до російського посольства. Може, і я там буду стояти зі своїми плакатами, відомими усій Москві: "Путин есть, ума не надо!" і "Путин - наш геморрой!".

- Він ворог Росії, моєї батьківщини, де я народився і виріс, і куди тепер через нього не можу повернутися. У путінській Росії інакомислячим жити небезпечно. Це він зробив з Росії всесвітнє опудало, якого боїться цивілізований світ, а Росія залишається великою країною і заслуговує на кращу долю.

- Але російські ЗМІ пишуть, що підтримують Путіна 80 відсотків росіян...

- Росіяни неоднорідні. Є громадяни зі своєю позицією і, як правило, широким світоглядом, і є ті, хто з ранку до вечора зайнятий добуванням хліба насущного і не вникає в високі політичні матерії - немає ні сил, ні часу, ні, вибачте, розуму або, м'якше сказати, освіти.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-