Боровик розповів про «антикорупційну платформу» від Саакашвілі

Боровик розповів про «антикорупційну платформу» від Саакашвілі

Укрінформ
Тимчасово виконуючий обов'язки заступника голови Одеської ОДА Олександр Боровик розповів, що команда Саакашвілі хоче створити українську антикорупційну платформу на прикладі чехословацького "Громадського форуму" зразка 90-го року.

Про це він розповів в середу у Києві в рамках другого Антикорупційного форуму, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щоб побудувати партію треба 2 роки. Це не менше. Сьогодні тут не буде ніякої партії, буде якась платформа. В 90-му році в Чехословаччині, коли вони виграли оксамитову революцію, вони об'єдналися всі в організацію, яку вони назвали "Громадський форум". Це був "Громадський форум" проти корупції і проти тоталітаризму, проти комунізму", - сказав Боровик.

За його словами, "Громадський форум" у Чехословаччині виграв вибори, набравши майже 78 відсотків голосів. Потім вони розділилися, і в них були партії лівоцентриські, правоцентриські.

"Але в них головне була досить некорумпована система після цього і в них після цього була европейська політика. Я б дуже хотів, щоб у нас з'явилась платформа, яка об'єднає демократів незалежно, чи вони лівоцентриські, чи правоцентриські. Щоб ця платформа була антикорупційна, щоб вона була патріотичною, за суверінітет України і щоб вона взяла якусь владу", - наголосив Боровик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-