Яценюк попросив нардепів не залишати людей без зарплат

Яценюк попросив нардепів не залишати людей без зарплат

Укрінформ
Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк просить Раду ухвалити законопроекти, пов'язані з проектом бюджету-2016 і запевняє, що уряд пішов на всі компроміси з нардепами.

Про це він заявив під час виступу у ВР після нестачі голосів при сигнальному голосуванні у першому читанні за кілька законопроектів із «бюджетного» пакету, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Нагадаю вам про те, що закони, які були внесені урядом і депутатами парламенту, доопрацьовані і тричі на наших зустрічах з керівниками фракцій і груп узгоджені. Наша мета - щоб Україна 1 січня отримала новий державний бюджет... На всі компроміси, які ви виставляли, уряд пішов. В тому числі й по підтримці сільського господарства, ставках акцизного збору, рентних платежах, можу багато далі перераховувати», - сказав Яценюк.

Прем'єр-міністр зазначив, що якщо нардепи не ухвалять законопроекти, пов'язані з держбюджетом-2016 і сам бюджет, то це означатиме, що країна буде без бюджету, люди - без зарплат, фінансово-банківська система - під питанням.

«Це означатиме, що гроші нам ніхто не дасть, і ми поставимо на коліна ту економічну стабільність, яка досягнута за останніх кілька місяців... Зараз я прошу проявити політичну відповідальність і проголосувати за відповідні закони та не кидати країну до економічного колапсу», - сказав Яценюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-