Адвокат божиться: Арбузов не має арештованих рахунків у Латвії

Адвокат божиться: Арбузов не має арештованих рахунків у Латвії

Укрінформ
Адвокати колишнього першого віце-прем'єра Сергія Арбузова продемонстрували копію документа від Латвійської ради присяжних судових виконавців, в якій значиться, що у банкіра "Сім’ї" немає рахунків у цій країні.

Як зазначив на прес-конференції адвокат Сергій Ковальов, захист зробив офіційні запити в латвійські державні установи і банки.

"Перевіривши інформацію в реєстрі виконавчих справ, Латвійська рада присяжних судових виконавців не констатувала, що в діловодстві судових виконавців знаходяться справи, в яких Сергій Арбузов був би в статусі стягувача або боржника", - зазначив Ковальов.

Адвокат продемонстрував копію відповіді  інформаційного центру Міністерства внутрішніх справ Латвії, у якій значиться, що в їх розпорядженні немає відомостей про кримінальні процеси, в яких в будь-якому статусі був би притягнутий Арбузов.

Захисник стверджує, що відповіді на запити в латвійські банки також містять негативну інформацію про наявність у них рахунків Арбузова.

За словами Ковальова, заява колишнього генпрокурора Віталія Яреми про арешт латвійськими правоохоронцями більше $49 млн на рахунках Арбузова не відповідає дійсності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-