Депутат пропонує Генштабу взяти приклад з Пентагону перш ніж щось заявляти у ЗМІ

Депутат пропонує Генштабу взяти приклад з Пентагону перш ніж щось заявляти у ЗМІ

Укрінформ
Народний депутат України з фракції БПП Ірина Фріз на своїй сторінці в Facebook прокоментувала заяву заступника начальника Головного управління військового співробітництва та миротворчих операцій Генштабу Збройних сил України Андрія Ординовича щодо створення Сил спеціальних операцій.

«Вважаю, що Міністерство оборони України та Генеральний Штаб України має обмежити перелік посадових осіб, що можуть робити публічні заяви у засобах масової інформації від імені цих структур, скоротивши його до міністра оборони, начальника Генерального Штабу та представників (спікерів) прес-служби МО та ГШ», – цитує її партійний сайт.

Вона звернула увагу  на те, що некомпетентні коментарі окремих посадовців та передчасні заяви, що мають вигляд офіційних заяв та коментарів, несуть шкоду іміджу Міністерства оборони України та Генерального Штабу України, його керівництва, негативно впливають на хід міжнародних переговорів та довіру до керівництва цих відомств.

"Пропоную взяти за зразок комунікативну модель, що існує в U.S. Department of  Defense та слідувати такій інформаційній політиці, адже важко сказати, що американське оборонне відомство не відповідає критеріям свободи слова та доступу до інформації. Наступного тижня маю намір просити наших американських партнерів з оборонного відомства США надати допомогу щодо розробки інформаційної політики МО/ГШ згідно з стандартами НАТО, проведення тренінгів для вітчизняних прес-служб оборонних відомств», – зазначила депутат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-