Дуда в Україні говоритиме про безпеку та Донбас

Дуда в Україні говоритиме про безпеку та Донбас

Укрінформ
Президент Польщі Анджей Дуда в понеділок прибуде в Україну з першим після вступу на посаду президента офіційним візитом. 

Про це повідомляє прес-служба Глави Української держави.

Програма дводенного візиту передбачає переговори Президента України Петра Порошенка з польським колегою. Сторони мають намір обговорити широкий спектр питань зміцнення двостороннього співробітництва, а також безпекову проблематику.

“Ці переговори переважно стосуватимуться ситуації на сході України, на Донбасі. Пан президент (Дуда - Ред.) висловить занепокоєння з приводу того, що там все ще тривають бойові дії різної інтенсивності”, - повідомив перед візитом речник президента Польщі Марек Магеровський.

Як було заплановано, першого дня візиту до Києва у понеділок ввечері Дуда відвідає Меморіальний комплекс “Биківнянські могили”, де вшанує пам’ять жертв сталінського терору.

15 грудня, він проведе переговори ыз Петром Порошенком, Арсенієм Яценюком, а також Головою Верховної Ради України Володимиром Гройсманом. У Посольстві Польщі в Києві Дуда також планує зустрітися з групою українських студентів.

Під час візиту президента Польщі до Києва його супроводжуватиме перша леді Агата Корнхаузер-Дуда. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-