Канада нагородила волонтерів за проекти в Україні

Канада нагородила волонтерів за проекти в Україні

Фото
Укрінформ
Засновники канадського благодійного проекту підтримки українських притулків для сиріт «Допоможіть нам допомогти дітям» отримали медаль за заслуги перед Канадою.

Як передає кореспондент Укрінформу, Руслана Вжисневська та Енді Котрел прийняли нагороду із рук генерал-губернатора Канади.

«Ми приймаємо цю нагороду від імені сотень волонтерів, які тяжко працювали, аби втілити наш проект у життя. Ми вдячні українській громаді Канади, що вже два десятиліття надає нам потужну підтримку. Зусиллями наших волонтерів та благодійників, тисячі сиріт в Україні стали успішними членами суспільства», - зазначила Вжисневська.

Медаль за заслуги кожного року вручається канадцям, які вчинили видатний вчинок, що може слугувати за приклад для інших.

Зазначимо, що проект «Допоможіть нам допомогти дітям» було засновано у 1994 році в межах вже існуючого Канадського фонду «Дітям Чорнобиля». Він ставить за мету допомогу українським притулкам для сиріт, яких наразі підтримує більше 200. З часу заснування, проекту вдалося допомогти близько 50 тисячам дітей, які отримали ліки, продукти харчування, одяг або взяли участь у навчальних програмах, направлених на їх влиття у суспільство після випуску з інтернату.

Руслана Вжисневська має українське походження та є рідною сестрою депутата федерального парламенту Канади Бориса Вжисневського. Вона з чоловіком виховує усиновлену в Україні дитину. Саме побачене в Україні під час усиновлення надихнуло подружжя на створення благодійного фонду.

Фото надане Конгресом українців Канади

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-