Тука розповів про бажання пройтися

Тука розповів про бажання пройтися "блукаючим танком по всьому цьому"

Укрінформ
За словами голови Луганської військово-цивільної обласної адміністрації Георгія Туки, корупціонери на Луганщині намагаються отримати вигоду, прикриваючись його ім'ям.

Про це він розповів в інтерв'ю IAMir.info.

«Коли люди, які б'ють себе кулаком в груди і кажуть, що вони такі ж фанатичні ідіоти у боротьбі з хабарництвом і корупцією, як і я, виявляється, озвучують у тебе за спиною зовсім немаленькі цифри за надання певних послуг, при цьому ще й від мого імені; і коли мені стає зрозуміло, що це відбувається вздовж і впоперек — то хочеться пройтися блукаючим танком по всьому цьому...», - сказав він.

На запитання - чи не хотів би він стати президентом, щоб отримати більше повноважень для боротьби - губернатор відповів: «Та хай йому грець! Я вже звідси втекти хочу».

При цьому, за словами Туки, аби мати змогу напряму звинуватити в корупції і озвучувати прізвища, потрібно грамотне кримінальне провадження.

«А для цього немає всіх необхідних складових...», - резюмує він.

Тука зізнається, що, на жаль, на посаді губернатора Луганщини переконався у правоті фрази: «Менше знаєш, міцніше спиш».

«Оскільки моє занурення в атмосферу все глибше, то, відповідно, з кожним днем я дізнаюся все більше. І настрій змінюється...», - змалював Тука свій стан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-