«Правий сектор» припиняє блокаду Криму

«Правий сектор» припиняє блокаду Криму

Укрінформ
Представники «Правого сектору» заявляють про завершення своєї участі в громадянській блокаді Криму та про зняття чергувань на всіх блокпостах.

Про це у п’ятницю, 11 грудня, повідомив речник «Правого сектору» Олексій Бик.

«Оперативний штаб «Правого сектору» на блокаді ухвалив рішення, що у зв’язку з тим, що наші партнери по блокаді дозволили пускати електрику, фактично усунули нас від ухвалення рішень, ми змінюємо формат присутності на кордоні з Кримом. Ми більше не будемо брати участь у кримському Майдані, блокувати дороги, стояти на блокпостах. Ми завершили свою участь у блокаді Криму», – цитує речника "Крим.Реалії".

Він додав, що не виключає ймовірності повернення, «але це передбачає додаткові узгодження, переговори, і зміни формату відносин у рамках блокади».

Водночас один з ініціаторів громадянської блокади Криму Ленур Іслямов повідомив Крим.Реаліі, що представник «Правого сектору» залишається в штабі акції.

«"Правий сектор" полишає громадянські пости, які зараз сенсу вже не мають. Ми теж ці блокпости зараз залишаємо, бо ми їх переформатуємо. У нас немає жодних проблем з «Правим сектором». Ми саму громадянську акцію переформатуємо», – наголосив Іслямов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-