Яценюк розраховує на сприяння Кіпру у боротьбі з корупцією

Яценюк розраховує на сприяння Кіпру у боротьбі з корупцією

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк зустрівся з Президентом Республіки Кіпр Нікосом Анастасіадісом і подякував за підтримку територіальної цілісності.

Про це повідомляє Урядовий портал

"Уряд України високо цінує підтримку територіальної цілісності та суверенітету України з боку Кіпру", - зазначив Яценюк.

У ході бесіди співрозмовники обговорили широке коло питань двосторонньої співпраці - від економічної співпраці до взаємодії в правоохоронній сфері.

Яценюк звернувся до Президента Кіпру щодо міжнародно-правової допомоги в розкритті інформації про активи низки високопоставлених чиновників, які підозрюються в корупції та розкраданні бюджетних коштів.

Окремо йшлося про підтримку Кіпром європейської інтеграції нашої держави. "Ми переконані, що ви підтримаєте рішення про запровадження безвізового режиму з ЄС для українського народу", - підкреслив він.

Глава українського уряду наголосив, що Україна цінує рішення Парламенту Кіпру щодо ратифікації Угоди про політичну асоціацію між Україною та ЄС та Угоди про ЗВТ, що має набути чинності 1 січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-