Порошенко про вчинок Барни: Не можна дозволити розхитувати країну

Порошенко про вчинок Барни: Не можна дозволити розхитувати країну

Укрінформ
Президент Петро Порошенко підтримує рішення фракції "БПП "Солідарність" у Верховній Раді щодо виключення з неї народного депутата Олега Барни, який продемонстрував непарламентську поведінку щодо Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. 

Про це він сказав під час зустрічі з представниками громадськості, органів державної влади та науковцями щодо створення Ради з питань національної єдності, повідомляє прес-служба Глави держави. 

"Я підтримую рішення фракції про виключення. Якщо не демонструвати такий стиль поведінки щодо таких вчинків, то всі розмови про єдність будуть нещирими. Це свідчить про те, що і в Парламенті, і у фракції є здоровий глузд", - зазначив Порошенко.

На його переконання, подібні вчинки представників влади не повинні залишатися поза увагою і потребують відповідної реакції.

"Є позиції Президента, Прем'єр-міністра, є шана і повага до держави", - додав Порошенко.

Він підкреслив, що останнім часом країна, її громадяни доклали багато зусиль для збереження цілісності нашої держави, тож незважаючи на заслуги Олега Барни, який пройшов фронт, був поранений, такі дії, як він продемонстрував сьогодні у Верховній Раді, не мають залишатися поза увагою.

"Нам не можна дозволити нікому розхитати країну, не можна поставити під сумнів нашу єдність. Ми дуже багато зробили для того, щоб зберегти демократію", - наголосив він.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні під час виступу Яценюка в парламенті народний депутат від фракції БПП Олег Барна підніс Прем'єр-міністру букет троянд, обійняв його та хотів насильно вивести з-за трибуни. На сутичку відреагували депутати від БПП та «Народного фронту», які намагалися захистити Яценюка, і зчинилася бійка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-