Барні хочуть дати

Барні хочуть дати "червону картку" - на 5 засідань

Оновлено
Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань регламенту рекомендує заборонити народному депутату від БПП Олегу Барні брати участь у п'яти пленарних засіданнях через інцидент з Прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відповідне рішення члени Комітету прийняли на засіданні в п'ятницю, одразу після закриття ранкового пленарного засідання ВР.

У свою чергу Барна під час виступу на засіданні комітету запевнив, що підійшов до Яценюка з квітами виключно з власної ініціативи.

"Я сподіваюся, що в майбутньому цього не буде... Це виключно моя позиція без жодних вказівок фракції. Я справді вважаю неприпустимими такі дії народного депутата, але Яценюк має піти", - зазначив Барна.

Рішення комітету підтримав голова ВР Володимир Гройсман. "І я ставитиму питання про відсторонення його від участі в засіданнях Верховної Ради відповідно до тієї норми регламенту, яку ми прийняли ще навесні. Треба нарешті викорінити силові конфлікти в Раді, і ми повинні жорстко реагувати на такі ситуації", - написав він у Фейсбуці.

Гройсман також додав, що підтримує рішення фракції БПП про виключення зі свого складу Барни, і засуджує поведінку Барни.

Нагадаємо, під час виступу з трибуни ВР Яценюка Барна підійшов до нього з букетом  троянд і, обійнявши, намагався вивести з-за трибуни до сесійної зали. Після цього депутати  підбігли до трибуни, й за лічені секунди між ними зчинилася бійка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-