Дуда приїде до Києва з пропозиціями нових форм співпраці

Дуда приїде до Києва з пропозиціями нових форм співпраці

Укрінформ
Президент Польщі Анджей Дуда під час офіційного візиту в Україну 14-15 грудня планує запропонувати нові форми співпраці між Варшавою і Києвом.

Про це в четвер під час прес-конференції у Варшаві заявив міністр канцелярії президента Польщі Кшиштоф Щерський, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Пан президент хоче дискутувати про цілу низку нових форм співпраці, у першу чергу політичних, а також в рамках економічного співробітництва", - уточнив він.

Щерський звернув увагу, що з січня 2016 року вступає в дію Угода про зону вільної торгівлі між Україною і ЄС, що розширює поле взаємних інвестицій й економічних контактів між двома країнами.

"Також і польсько-українські економічні контакти повинні будуть враховувати нові умови співпраці ЄС-Україна", - констатував міністр канцелярії президента Польщі.

Водночас у канцелярії президента Польщі агентству не змогли уточнити, про які саме нові форми співпраці між Україною і Польщею йдеться.

Нагадаємо, в понеділок Дуда уперше прибуде в Україну з візитом від моменту обрання його на посаду президента Польщі у травні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-