У БПП розповіли, як

У БПП розповіли, як "команда Саакашвілі" жирує на гроші для АТОвців

Укрінформ
Народний депутат з фракції БПП Дмитро Голубов звинуватив команду голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі у причетності до корупції.

Про це він заявив під час виступу з трибуни ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«12 листопада грузинське хакерське угруповання "Хінкале" опублікувало ряд дуже важливих документів, із яких випливає, що команда Саакашвілі грабує і щоденно транжитить гроші благодійного фонду, створеного для реабілітації воїнів АТО, на особисті потреби. За ці гроші вони влаштовують собі банкети, купують дороговартісні автомобілі, викликають співачок із Риму і Тбілісі для розважальних заходів та багато чого іншого, витрачають гроші на особистий піар», - сказав Голубов.

Він навів і деякі цифри. Так, за словами нардепа, 111 тисяч гривень з фонду були витрачені "командою Саакашвілі" на фуршет у готелі «Брістоль», 3 млн гривень - на особистий піар Саакашвілі на телеканалі «Інтер», 4 млн гривень - на придбання автомобілів для кортежу, 300 тис. гривень - на бензин.

Крім того, стверджує парламентарій, грошима благодійного фонду користуються для перельотів охоронці одеського губернатора та екс-генпрокурора Грузії. «Більше того, за гроші фонду літав начальник УВС Одеської області генерал міліції Лорткіпанідзе», - додав Голубов.

У зв'язку з цим він звернувся до антикорупційного прокурора Назара Холодницького з проханням розслідувати наведені факти.

Нагадаємо, що 6 грудня голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі вкотре звинуватив Кабінет Міністрів на чолі з Арсенієм Яценюком, а також олігархів і бізнесменів у владі в причетності до масштабної корупції в Україні. За його словами, корупційна діяльність чиновників і олігархів коштує державі 5 мільярдів доларів на рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-