Ви не знайдете жодної демократії в світі, де корупція так процвітає - Байден

Ви не знайдете жодної демократії в світі, де корупція так процвітає - Байден

Укрінформ
Віце-президент США у своєму виступі в сесійній залі Верховної Ради закликав нардепів та представників Кабміну не змарнувати шанс на побудову кращого майбутнього для України.

«Якщо ви доб’єтесь успіху, ви будете засновниками першої демократичної, вільної України», - заявив Байден і нагадав, що «весь світ спостерігає за боротьбою, яку веде Україна із агресією  та проти корупції».

Водночас, він не надто високо оцінив успіхи України у боротьбі з корупцією. «Ви не можете знайти жодної демократії у світі, де ракова пухлина корупції так процвітає, ви не можете знайти жодну таку країну. І недостатньо просто організувати бюро по боротьбі з корупцією. Вам для цієї боротьби необхідно провести судову реформу, аби ви могли притягнути до відповідальності відповідних осіб… Чи олігархи, чи не олігархи – усі повинні діяти за одними правилами, усі повинні сплачувати податки й не повинні тиснути на суддів».

«Не змарнуйте свій шанс, побудуйте краще майбутнє для народу України», - закликав присутніх віце-президент США.

Читайте також: Байден: Сепаратистами керує Москва. Москва!

Сьогодні віце-президент США виступив у сесійній залі Верховної Ради. Як повідомляє кореспондент Укрінформу, у парламенті були присутні Президент Петро Порошенко, Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк та весь склад Уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-