Начальник поліції Кривого Рогу побив помічника нардепа

Начальник поліції Кривого Рогу побив помічника нардепа

Фото
Укрінформ
Начальник поліції Кривого Рогу полковник Валерій Лютий побив у суботу ветерана АТО, помічника нардепа Єгора Соболєва - Віталія Чернявського.

Інцидент стався у будівлі виконкому, повідомив у Фейсбуці нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв.

"Начальник Криворізької поліції Лютий схопив за горло і вдарив головою об стіну мого помічника Віталія Чернявського. Сталося це після того, як Віталій відмовився залишати приміщення мерії Кривого Рогу через повідомлення про замінування, яке надійшло, мабуть, раз в 15-ий. Віталій - невисокий худорлявий хлопець, який прийшов в Парламент з Війни за Незалежність, де служив зв'язківцем в батальйоні "Донбас", - написав він.

Соболєв додав: "подзвонила начальник Національної поліція Хатія Деканоїдзе і запевнила, що бере розслідування цього випадку під особистий контроль".

Нардеп Семен Семенченко, який перебуває у Кривому Розі, повідомив, що у Чернявського "розтяжіння - деформація шийних зв'язок і забій м'яких тканин голови".

Довідка з лікарні, видана Віталію Чернявському

"Пізно ввечері, після чергового "мінування" виконкому, виборча комісія просто відмовилася виходити. Відмовився і Віталій. Його заблокували коли він вийшов в туалет. Він невисокого зросту, щуплий, в окулярах, але верткий. Розблоковувався. А потім, на його думку, начальник поліції Кривого Рогу просто зірвався… Зірвався і показав своє справжнє ставлення до "майданівців і ілюстраторів, добровольців і найрозумніших". У підсумку, в день волонтера доброволець Чернявський опинився в лікарні", - написав він у Фейсбуці.

"На першому поверсі є відеокамера, пізніше побачивши яку полковник Лютий змінився в обличчі. Ми не змогли вночі знайти сервер, але вранці - це буде перше, з чого почнемо", - додав Семенченко.

Нагадаємо, після місцевих виборів і оголошення переможцем на них Юрія Вілкула в Кривому Розі тривають мітинги з вимогою переглянути підсумки голосування. Перед міськрадою проходять народні віче, активісти встановили намети.

У Кривому Розі також працює Тимчасова слідча комісія Верховної Ради щодо розслідування фальсифікацій під час виборів.

Фото: Facebook Семенченко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-