Прокурор-кіборг став заступником Холодницького

Прокурор-кіборг став заступником Холодницького

Укрінформ
У п’ятницю, 4 грудня Генеральний прокурор України Віктор Шокін призначив Максима Грищука першим заступником керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України.

Про це передає Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України. 

«Конкурсна комісія з відбору кандидатів на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі за наслідками розгляду кандидатур на посаду першого заступника керівника цієї прокуратури обрала трьох з них: М.Грищука, О. Новікова та В. Кривенка і запропонувала їх для відбору керівнику САП Назару Холодницькому», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, після проведення консультацій з претендентами на вказану посаду та вивчення їх особових справ заступник Генерального прокурора – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури обрав одного із запропонованих комісією кандидатів – Максима Грищука та подав його кандидатуру на затвердження Генеральному прокурору України.

Цього ж дня Генеральний прокурор України Віктор Шокін своїм наказом призначив Максима Грищука першим заступником керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України.

Нагадаємо, Максим Грищук відомий як прокурор Львова, учасник бойових дій у Донецькому аеропорту. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-