Штати можуть ввести нові санкції проти РФ

Штати можуть ввести нові санкції проти РФ

Укрінформ
Офіційний Вашингтон розглядає можливість застосування додаткових санкцій проти Російської Федерації через систематичне порушення нею договору про ракети середньої та малої дальності (РСМД). 

Про це заявила у вівторок заступник Державного секретаря США Роуз Гетемюллер під час слухань у Комітеті в закордонних справах нижньої палати Конгресу США, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми продовжуємо розглядати економічні обмеження у зв'язку із договором про РСМД, але поки що не прийняли остаточного рішення",- зазначила Гетемюллер.

Водночас вона підкреслила, що "Росія не бажає визнавати порушень зі свого боку", але замість цього висуває контрзвинувачення в бік Сполучених Штатів. Заступник Держсекретаря США також додала, що Штати реагуватимуть на подібні виклики у взаємодії із союзниками.

"Ми продовжимо вивчати ситуацію та тісно співпрацювати із союзниками з низки дипломатичних, економічних та військових питань, спрямованих на захист інтересів Сполучених Штатів і наших союзників", - наголосила Гетемюллер. 

Фото: novostimira.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-