У Ахметова кажуть: антрациту на ТЕС днів на 25

У Ахметова кажуть: антрациту на ТЕС днів на 25

Укрінформ
Теплоелектростанції ДТЕК, що використовують антрацит, забезпечені вугіллям більш ніж на 25 днів роботи в умовах тимчасового припинення постачань.

При цьому, запаси палива газової групи вдалося збільшити до 923 тис. тонн, постачання вугілля цієї групи на ТЕС компанії стабільні.

Про це Укрінформу повідомила прес-служба ДТЕК.

"Обсяги вугільних складів теплоелектростанцій ДТЕК на ранок 30 листопада 2015 р. складали 1 526,8 тис. тонн. Це на 39% більше, ніж цього ж дня роком раніше. Теплоелектростанції ДТЕК, що використовують антрацит, забезпечені вугіллям більше ніж на 25 днів роботи в умовах тимчасового припинення постачань дефіцитного палива. Запаси палива газової групи вдалося збільшити до 923 тис. тонн, постачання вугілля цієї групи на ТЕС компанії стабільні", - повідомляє прес-служба.

Як відзначається, Придніпровська і Криворізька ТЕС, що працюють на антрацитах, продовжують стабільно функціонувати завдяки накопиченим раніше запасам палива.

Крім того, ДТЕК планомірно завершує планові ремонти основного енергетичного устаткування ТЕС для роботи в осінньо-зимовий період.

 Нагадаємо, з 20 листопада Росія призупинила вивезення вугілля марок "А" і "Т" з тимчасово непідконтрольної українській владі території  Донецької і Луганської областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-