Порошенко з Шокіним представили антикорупційного прокурора

Порошенко з Шокіним представили антикорупційного прокурора

Оновлено
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко разом з Генеральним прокурором Віктором Шокіним представили керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, Генпрокурор вручив Холодницькому посвідчення антикорупційного прокурора.

"Щиро вітаю Вас із цією високою і дуже відповідальною посадою. Впевнений, що Ви з честю справитеся з відповідальністю, яка з цієї хвилини лягає на ваші плечі. Дуже радий цьому призначенню", - звернувся до Холодницького Глава держави.

Весь цивілізований світ позитивно сприймає кроки України щодо боротьби з корупцією в країні. 

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час представлення антикорупційного прокурора Назара Холодницького, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вчора я був у Парижі. Я провів більше 30 зустрічей з керівниками держав та урядів наших партнерів. Коли я їм казав, що сьогодні відбулося, бо це вже відбулося після оприлюднення вашого рішення, пане Генеральний прокурор, щодо призначення (антикорупційного прокурора. - Ред.), всі дуже позитивно сприймають ті кроки, які Україна зараз здійснює по боротьбі з корупцією", - зазначив Президент.

Глава держави наголосив, що створення Антикорупційного бюро, Антикорупційної прокуратури, забезпечення неупередженого, незалежного розслідування справ корупції, оперативна робота з виявлення фактів корупції - саме те, чого очікує від України суспільство і весь світ. 

Порошенко заявив: "Сьогодні вже сформований загін, який забезпечить ефективну боротьбу з корупцією. Поєднання потужностей Антикорупційного бюро і Антикорупційної прокуратури сьогодні зробить те, чого чекає як український народ, так і весь світ, - ефективні заходи боротьби з корупцією". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-