Професор з Німеччини став радником Насірова

Професор з Німеччини став радником Насірова

Укрінформ
Експерт Митної служби Німеччини, професор з митного права Лотар Геллерт став радником голови Державної фіскальної служби Романа Насірова з питань митної політики.

Про це повідомляє прес-служба ДФС України. 

На цій посаді Геллерт консультуватиме голову ДФС в питаннях реформування митного напрямку в цілому, а також за окремими питаннями: управління ризиками, митна вартість та митний пост-аудит контроль.

«Останні кілька місяців ми плідно співпрацюємо з Митною службою Німеччини. І я радий, що нам вдалося домовитись про залучення до процесу реформування української митниці дуже досвідченого фахівця, професора Геллерта», - зазначив Насіров.

Професор Геллерт має більш як 15-річний досвід роботи у Митному департаменті Міністерства фінансів Німеччини, де, зокрема, займався питаннями митного законодавства. Був експертом у Єврокомісії. У 2005-2007 - в Офісі боротьби з шахрайством (OLAF). У 2009-2011 роках - в Департаменті податкових та митних питань (TAXUD), де відповідав за взаємну адміністративну допомогу між країнами-членами ЄС у митній сфері, питання митного боргу та гарантій, а також брав участь у розробці Імплементаційного регламенту щодо Модернізованого Митного кодексу ЄС.

З серпня 2011 року викладає в Урядовому університеті адміністративних наук у Мюнстері.

В Україні професор Геллерт розпочне роботу з січня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-