Опора назвала переможця на виборах мера Красноармійська

Опора назвала переможця на виборах мера Красноармійська

Укрінформ
Спостерігачі на основі звітів з дільниць Красноармійська встановили, що кандидат-самовисуванець Руслан Требушкін здобув перемогу на виборах міського голови зі значним відривом від конкурентів.

Про це повідомляє Громадянська мережа "Опора" в Фейсбуці.

"За даними з дільниць, на яких результати підрахунку голосів встановлені, кандидат Требушкін отримав мінімум 79%", - зазначається в повідомленні.

В "Опорі" наголосили, що вважають результати підрахунку на виборчих дільницях такими, що загалом відображають волевиявлення виборців.

"Оскільки на одній з дільниць (№141088) невстановленими особами було викрадено бюлетені, "Опора" не може підтвердити результат голосування на одній з 37 виборчих дільниць. Цей інцидент не вплине на результати виборів міського голови в Красноармійську", - зауважили спостерігачі.

Водночас, вони застерегли, що кількість викрадених бюлетенів та кінцеве рішення міської ТВК Красноармійська щодо дільниці, де вибори визнали недійсними, може вплинути на те, які партії долають 5-ти відсотковий виборчий бар’єр.

"У зв’язку з чим "Опора" не може підтвердити кінцевий результат виборів до місцевих рад до відповідного рішення", - йдеться в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-