У Маріуполі більшість виборчкомів уже порахували бюлетені - КВУ

У Маріуполі більшість виборчкомів уже порахували бюлетені - КВУ

Укрінформ
У Маріуполі більшість дільничних виборчих комісій вже порахували бюлетені.

Про це повідомили в понеділок у Донецькій обласній організації ВГО "Комітет виборців України" з посиланням на своїх спостерігачів і спостерігачів Громадянської мережі "Опора".

"В Маріуполі більшість дільничних виборчих комісій вже порахували виборчі бюлетені і здали протоколи в ТВК", - йдеться у повідомленні.

За словами спостерігачів, тервиборчкоми ведуть прийом виборчої документації дільничних виборчих комісій. Станом на ранок 30 листопада: у Жовтневому районі  Маріуполя з 70 дільничних комісій залишилося прийняти  протоколи у 35, на уточнення протоколу відправлено 4; в Іллічівському районі з 59 ДВК залишилося прийняти 10, на уточнення протоколу відправлено 6, але вже всі вони були прийняті; в Орджонікідзевському районі з 58 ДВК залишилося прийняти 12, на уточнення протоколу відправлений один; у Приморському районі з 28 дільничних комісій залишилося прийняти 2 комісії, на уточнення протоколу відправлено 3.

В КВУ відзначили, що в місті Красноармійську загалом 37 дільничних комісій, прийнято 11 комісій, 2 були відправлені на уточнення протоколу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-