Аваков пояснив, чому дозволив Паскалу піти з Нацполіції

Аваков пояснив, чому дозволив Паскалу піти з Нацполіції

Укрінформ
Заступник начальника Національної поліції Василь Паскал подав рапорт про відставку.

Це підтвердив у Фейсбук глава МВС Арсен Аваков.

Міністр пише, що поважає такий «вчинок офіцера» та наводить публічну заяву Паскала, в якій він наполягає, що не причетний до переслідування активістів або учасників Євромайдану.

«Так, в той час я дійсно працював в Департаменті Кримінального розшуку Міністерства внутрішніх справ України. Але звинувачення проти себе вважаю несправедливими і безпідставними, оскільки жодна перевірка - ні офіційна, ні внутрішня, жодне журналістське розслідування не підтверджують факт будь-якої моєї причетності до переслідування активістів або учасників Майдану", - йдеться у заяві Паскала.

Далі Аваков пояснив, чому прийняв відставку.

«Тому, що він людина - і нікому не дозволено думати, що уколи несправедливості минають просто .. Він учора приїхав з госпіталю (запалення нога після поранення - але вже норм) - і ми мали довгу, дуже довгу розмова і не одну склянку віскі .. ВІН людина честі - і не хоче бути перешкодою і мішенню, не хоче заважати реформі .. переживає, що підставляє мене з Хатією. Переживає за хлопців з розшуку .. Загалом так вирішили ...», - пояснив глава МВС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-