Порошенко вже у Франції: зустріч з прем’єром та кліматичний саміт

Порошенко вже у Франції: зустріч з прем’єром та кліматичний саміт

Укрінформ
Літак президента України Петра Порошенка  приземлився у паризькому передмісті Ле Бурже.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Франції.

Глава Української держави прибув до Французької Республіки з робочим дводенним візитом для участі у відкритті 21-ї Конференції Сторін Рамкової конвенції ООН про зміну клімату (СОР21). 

Згідно з програмою візиту, 29 листопада Президент України візьме участь в офіційній церемонії вшанування пам’яті жертв терактів у Парижі, що забрали життя 130 осіб. Очікується, що Глава держави покладе квіти біля одного з місць, де 13 листопада ц.р. сталася трагедія. У неділю Петро Порошенко також планує зустрітися з прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.

30 листопада 2015 року український президент візьме участь у відкритті 21-ї Конференції Сторін Рамкової конвенції ООН про зміну клімату, яка проходитиме в Ле Бурже в умовах найвищих заходів безпеки. У межах кліматичного форуму очікується його виступ. Крім того, на полях саміту СОР21 Порошенко проведе низку зустрічей з керівниками іноземних держав та урядів.

Як повідомляло агентство, на кліматичну конференцію до Парижа повинні приїхати лідери 147 зі 195 країн світу попри теракти у Франції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-