Тука заявив про спроби замаху на нього

Тука заявив про спроби замаху на нього

Укрінформ
Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявиви, що посилення заходів безпеки необхідне, бо й на нього були спроби замаху.

Про це він написав у Фейсбуці, коментуючи робочу зустріч із Президентом Петром Порошенком.

"Луганчан, імовірно, дивують (дратують) ті додаткові заходи безпеки, які вони можуть спостерігати навколо ВЦА та мене особисто. Але... Десь місяць тому в службовому авто раптом відмовили гальма. Зі слів водія, "я тисну, а вони не тормозять". В результаті водієві прийшлось "наздогнати" вантажівку. Дякуючи тому, що мій автомобіль був броньованим, ані водій, ані пасажир значних ушкоджень не зазнали, лише синці. Пару тижнів тому в одному з кабінетів ВЦА виявили сліди від пострілу. Простріляне вікно зі зброї калібром 9 мм. Триває слідство", - написав Тука.

Він також додав, що два дні тому біля будівлі ВЦА було знайдено предмет, схожий на вибухівку. Після дослідження фахівці виявили, що це - робочий макет: "Тобто, працюючий механізм з управлінням керуванням. Лише ніші для вибухівки виявились всередині порожніми. Такий собі "привіт".

"Тому, шановні, вибачте за незручності, але фахівці вважають, що заходи безпеки треба ще підвищувати. Отаке сорі...", - додав губернатор.

Що стосується зустрічі з Президентом, Тука повідомив: "обговорювали шість питань: п’ять – корупція в регіоні, шосте – безпека. По всіх питаннях щодо корупції отримав категоричну позитивну відповідь: "вперед"! Це стосується всіх, без жодного винятку, питань: і щодо енергетики, і щодо ЖКГ, і щодо... Коротше - по абсолютно всіх питаннях".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-