Парасюк розповів, як його допитували в ГПУ

Парасюк розповів, як його допитували в ГПУ

Укрінформ
Народний депутат Володимир Парасюк після допиту в Генеральній прокуратурі України зазначив, що ніякого викрадення працівника СБУ він не вчиняв, а лише ловив недобросовісного правоохоронця на хабарі.

Як відомо, сьогоднішній допит у ГПУ Парасюка пов'язаний з тим, що депутат, керуючись своїм статусом, брав 11 вересня участь у затриманні співробітника СБУ, який нібито отримував хабар у одного з голів Держлісгоспу на Львівщині, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Дав свідчення по справі, яка стосується працівника СБУ у Львівській області. Мої свідчення зняли на оперативне відео, а потім додадуть до матеріалів справи», - сказав депутат.

За його словами, слідчих, зокрема, цікавило, чи показував посвідчення перед затриманням працівник СБУ.

«Я не можу відкривати всі факти слідства, але вважаю, що чотири справи, які проти мене порушені, є політично сфабриковані. На завтра мене знову викликають на допит у прокуратуру вже через сварку під час засідання комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції із заступником керівника відділу «К» СБУ Василем Пісним», - сказав Парасюк.

Він додав, що по усіх справах він проходить як свідок, оскільки за законом є недоторканним. «Якщо слідчі доведуть, що я підозрюваний, а Генпрокурор направить подання до парламенту про зняття з мене депутатської недоторканності, і це питання буде розглядатися депутатами, то я відразу відмовлюсь від свого статусу», - заявив Парасюк.

Нагадаємо, раніше прокурор Владислав Куценко заявляв, що Парасюка викличуть на допит для пояснень за чотирма кримінальними провадженнями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-