Гройсман розповів, про що нардепи домовились з Яценюком і Яресько

Гройсман розповів, про що нардепи домовились з Яценюком і Яресько

Укрінформ
На зустрічі народних депутатів з Прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком та міністром фінансів Наталією Яресько обговорювалась подальша співпраця у підготовці законопроектів щодо бюджету-2016 та податкової реформи.

Про це заявив Голова Верховної Ради Володимир Гройсман на брифінгу у ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Прем'єр-міністр і міністр фінансів почули позицію нардепів - керівників профільних комітетів і керівників фракцій. Головне завдання на сьогодні: знайти спільний підхід до податкової реформи і формування бюджету. Домовились про те, що виходячи з того, що уряд планує внести до парламенту 2 грудня проекти законів стосовно податкової реформи і бюджету, щоб ми негайно об'єднали зусилля. Депутати спільно з урядом мають попрацювати над максимальним узгодженням пропозицій ще до того, як уряд прийме рішення і внесе його в український парламент", - зазначив Гройсман.

За його словами, присутні обмінялись думками, щоб нова податкова система була стимулюючою для розвитку економіки, виробництва, створення робочих місць.

"А з іншого боку, щоб вона мала свою сталість. Якщо ми приймаємо рішення про системну податкову реформу, то має бути мораторій на внесення змін на три або п'ять років", - додав Гройсман.  

Крім того, обговорювалися питання щодо стандартів освіти, охорони здоров'я, незмінності курсу на децентралізацію фінансів, які мають врахувати у бюджеті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-