Порошенко додав Чалому роботи - буде послом у двох країнах

Порошенко додав Чалому роботи - буде послом у двох країнах

Укрінформ
Президент Петро Порошенко призначив Валерія Чалого, який наразі обіймає посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в США, за сумісництвом послом України в Антигуа і Барбуді.

Відповідний указ опубліковано на сайті Глави держави. 

"Призначити Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполучених Штатах Америки Чалого Валерія Олексійовича Надзвичайним і Повноважним Послом України в Антигуа і Барбуді за сумісництвом", - йдеться у документі.

Двома іншими указами Порошенко призначив нових послів у Королівстві Таїланд та Республіці Індія. Ними стали Андрій Бешта та Ігор Поліха відповідно.

Крім того, Глава держави звільнив двох послів: Павла Султанського, який представляв Україну в Республіці Сінгапур і Брунеї Даруссаламі, та Олександра Шевченка - посла в Республіці Індія, Демократичній Соціалістичній Республіці Шрі-Ланка, Федеративній Демократичній Республіці Непал, Республіці Мальдіви та Народній Республіці Бангладеш.

Довідка. Поліха Ігор Зіновійович народився у 1965 році в с. Вільхове Сокальського району Львівської області. Закінчив Московський державний інститут міжнародних відносин, спеціаліст-міжнародник зі знанням східних мов, кандидат історичних наук. Кар'єрний дипломат, в МЗС з 1994 року. За кордоном працював у Посольствах України в Індії та Туреччині, обіймав посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Ісламській Республіці Пакистан, в Республіці Індія.

Бешта Андрій Петрович народився у 1976 році в м. Рожище Волинської області. Закінчив Львівський державний університет ім. І.Франка, спеціаліст з міжнародних відносин, перекладач. Кар'єрний дипломат, в МЗС України з 1998 року. Працював за кордоном у Постійному представництві України при ООН, а також Посольстві України в Королівстві Таїланд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-