Укренерго замінила одну опору ЛЕП біля Криму

Укренерго замінила одну опору ЛЕП біля Криму

Укрінформ
Ремонтники «Укренерго» відремонтували опору однієї з пошкоджених ліній електропередач у Херсонській області - «Каховка-Титан». 

Про це повідомили в прес-службі «Укренерго».

«Попри важкі умови праці (сильний дощ, вітер, розмокший грунт), бригади Херсонських магістральних мереж ДП «НЕК «Укренерго» виконали запланований на день обсяг робіт з відновлення ВЛ 220 кВ «Каховська - Титан», - повідомили в прес-службі підприємства.

За даними «Укренерго», ремонтні бригади демонтували пошкоджену опору, встановили нову залізобетонну опору, вирівняли і закріпили сусідні із зруйнованою проміжні опори.

Нині уточнюється план і перелік робіт на завтрашній день. Роботи на об'єкті координує головний інженер Херсонської електромережі Леонід Шевченко.

Як повідомляв Укрінформ, 20 листопада в Херсонській області невідомими були підірвані електропори ЛЕП, що подають електрику до окупованого Криму. Активісти громадянської блокади Криму узяли під контроль пошкоджені електроопори і замість постачань електроенергії на півострів вимагають звільнення всіх заарештованих у Криму активістів. 24 листопада після переговорів керівництва «Укренерго» зі штабом громадянської блокади Криму ремонтники розпорчали заміну підірваних електроопор.

Нині в окупованому Криму введено режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-