Гройсман закликав Раду розібратися з ситуацією у Кривому Розі

Гройсман закликав Раду розібратися з ситуацією у Кривому Розі

Укрінформ
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман закликав нардепів створити спільну групу з представників різних фракцій для врегулювання ситуації у Кривому Розі, що виникла після місцевих виборів.

Про це він заявив на засіданні Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Щодо ситуації у Кривому Розі, то маємо надати цьому всебічну оцінку, сформулювати свою позицію, в тому числі, можливо, і законодавчо, бо вільні демократичні вибори є запорукою демократичного розвитку країни. Тому я би пропонував фракціям і групам парламенту внести пропозиції і, можливо, утворити спільну групу, розібратися в ситуації, що відбувається, внести свої пропозиції і рекомендації для того, щоб ми могли сприяти врегулюванню подій у Кривому Розі», - сказав Гройсман.

Нагадаємо, 22 листопада у Кривому Розі на Центральній площі розпочався мітинг з вимогою скасування результатів другого туру виборів мера. Віче скликала партія «Самопоміч», кандидат від якої Юрій Милобог висувався на посаду міського голови.

Згідно з офіційними даними в другому турі виборів переміг кандидат від Опозиційного блоку Юрій Вілкул.

У «Самопомочі» заявляють, що виборча комісія визнала перемогу Вілкула ще до того, як суд розглянув скарги щодо порушень на виборах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-