Татари кажуть, що не допустять ремонту ЛЕП

Татари кажуть, що не допустять ремонту ЛЕП

Укрінформ
Командир штабу "Громадська блокада Криму" Ленур Іслямов заявив, що ремонт електроопор у Чаплинці на Херсонщині неможливий, доки не будуть звільнені активісти.

Про він заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Для нас тепер "Херсон" і "Беркут" - це тепер тотожні поняття, звідусіль ми його зняли з усіх блокпостів, їх більше тепер немає. Шукаємо активістів, яких там затримували, на дорогах Херсонщини, близько 11 осіб, з ними немає зв'язку, які до нас їхали, але не доїхали, і немає зв'язку з ними. Інших випустили з різних місць, де вони були затримані. Їх відпустили. Всі ми, хто були на блокпостах, всі ми були на нараді. Ніхто заяви в цю "чудову" херсонську міліцію писати не буде. Ми всі залишаємося при своїх, стоїмо на позиціях. Ремонт поки не можливий, поки не будуть випущені наші активісти, політв'язні, до ремонту ми допускати нікого не будемо", - заявив він.

Також активіст громадської блокади Криму Леонід Шипко повідомив, що на даний момент ситуація спокійна.

"Чергують активісти, немає ніяких ні зіткнень, все спокійно. Ремонтні роботи не проводяться, вчора були допущені до лінії, встановили заземлення, щоб забезпечити безпеку перебування там людей біля опор. На даний момент їх немає там", - зазначив Шипка.

Нагадаємо, у ніч на 22 листопада в Чаплинці Херсонської області стався черговий підрив електроопор, які подають електроенергію в окупований Крим. Півострів залишився без електропостачання, оголошено режим НС, запроваджені графіки віялових відключень світла.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-