Суд відмовився визнати вибори у Кривому Розі фальсифікованими

Суд відмовився визнати вибори у Кривому Розі фальсифікованими

Укрінформ
Кандидату на посаду міського голови Кривого Рогу від «Самопомочі» Юрію Милобогу суд відмовив у задоволенні позову проти Криворізької ТВК.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформ.

«Дніпропетровський окружний адміністративний суд у повному обсязі відмовив у задоволенні позову Юрію Милобогу, кандидату на посаду міського голови Кривого Рогу», - йдеться в рішенні.

Нагадаємо, в п’ятницю, 20 листопада Дніпропетровський окружний адміністративний суд увесь день розглядав справу про фальсифікації результатів виборів у Кривому Розі та зробив перерву. 21 листопада розгляд справи мав продовжитися.

Місце міського голови Кривого Рогу боролися Юрій Вілкул (батько екс-віце-прем'єра Олександра Вілкула) від Опозиційного блоку і Юрій Мілобог від «Самопомочі». Територіальна виборча комісія визнала переможцем Вілкула.

«Самопоміч» не визнає результатів виборів, у штабі Мілобога заявляють про фальсифікацію результатів голосування.

Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» припинила повноваження члена Криворізької МВК Олени Борко та наполягає на скасуванні постанови про визнання обраним міським головою Юрія Вілкула.

"Батьківщина" через "події, що відбуваються в Кривому Розі навколо виборів мера міста" оголосила про зняття з посади голови Криворізької міської організації партії та розпуск Бюро міської організації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-