Порошенко назвав дату завершення «революції»

Порошенко назвав дату завершення «революції»

Укрінформ
На думку Президента України Петра Порошенка, говорити про завершення Революції Гідності можна буде тільки тоді, коли в Україні буде повністю виконана програма європейських перетворень.

Про це він сказав у своєму зверненні з нагоди річниці Дня Гідності та Свободи.

"В листопаді тринадцятого революція лише почалася. Говорити про завершеність можна буде лише тоді, коли ми виконаємо програму європейських змін, яку сформулювали і поставили на порядок денний мільйони людей, що вийшли на майдани", - сказав Президент.

Разом з тим він визнав, що люди невдоволені якістю та швидкістю змін. "Реформи, які вже почалися, ще не обернулися підвищенням рівня життя людей", - підкреслив Порошенко.

Головними досягненнями з часу перемоги Революції Гідності Президент вважає відбудову нової міцної армії, згуртування широкої міжнародної коаліції з підтримки України, початок децентралізації, уникнення дефолту та стабілізацію фінансової системи.

"Валовий внутрішній продукт вперше за останні шість кварталів продемонстрував нехай мінімальне, але зростання щодо попередніх трьох місяців. І цей злам тривалої тенденції вселяє довіру до прогнозів щодо відновлення в наступному році економічного підйому", - зазначив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-