Заступник голови КМДА Ігор Ніконов заявив, що йде у відставку

Заступник голови КМДА Ігор Ніконов заявив, що йде у відставку

Укрінформ
Заступник голови КМДА Ігор Ніконов заявив, що йде у відставку і має намір зосередитися на реалізації великих інвестиційних проектів у Києві.

Про це він сказав у ток-шоу "Люди. Hard Talk" на телеканалі "112 Україна".

Ігор Ніконов впевнений, що для подальшого стратегічного розвитку міста потрібні "точки зростання": величезні інфраструктурні та інші проекти, переговори з серйозними інституційними інвесторами, робота з Верховною Радою і Кабінетом Міністрів.

"Я хочу побудувати індустріальний парк. Ми зараз займаємося проектом "Метро на Троєщину", - заявив Ніконов, але при цьому підкреслив, що знає, де взяти гроші на проект, але цим треба займатися "з ранку до ночі", не відволікаючись на поточні завдання.

Ніконов пояснив, що спочатку Віталій Кличко запросив його на рік, як антикризового менеджера.

"Я тут живу, тут живуть 10 моїх дітей, мені хотілося реально допомогти. Ми зайнялися тим, що відразу ж зробили аудит, ми зупинили падіння міста в прірву, ми зайшли в адміністрацію, структурували повністю її роботу, звільнили 400 осіб, які реально були некомпетентні, або просто крали гроші нещадно найнахабнішим чином, побудували прозору систему управління містом", - сказав він.

"Я хочу побудувати саме те, чого сьогодні Києву не вистачає", - резюмував свою задачу Ігор Ніконов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-