Росія вилупилася з бомби тероризму

Росія вилупилася з бомби тероризму

Укрінформ
Пропонуючи вбивати терористів, російські парламентарі, очевидно, мали на увазі Моторолу та Губарєва?

У Москві відбулося спільне засідання обох палат російського парламенту. Сенатори і депутати стрясали повітря і надували щоки, борючись з тероризмом. Дивним чином, російські надпублічні політики несподівано і, мабуть, вперше так солідарно і концептуально сформулювали тезу про те, що нинішня Росія (їхня країна) стала флагманом світового тероризму, очолила список держав терору проти інших країн і народів.

Російські парламентарії сьогодні говорили правду і тільки правду про свою країну. Нарешті, не плуталися у кольорах, - назвали чорне чорним, а червоне - червоним. На спікера Державної Думи Сергія Наришкіна взагалі зійшла божа благодать, і розум його позбувся від скверни бісовщини Достоєвського. Він заявив, що «терористи були і завжди залишаться в пам'яті людей поганими персонажами, такими собі дивними істотами, а зовсім не борцями за свободу і повстанцями, як вони хотіли б представити». Ми згодні з колишнім генералом КДБ-ФСБ, і нині «видатним політиком Росії».

Його колега з Ради Федерації заявила: «Ми повинні домогтися створення міжнародного трибуналу, щоб суворо покарати терористів та їхніх спільників, які вчинили жахливі злочини проти людяності». «Причина тероризму в одному, - наголосила Валентина Матвієнко, - грубе втручання ззовні в справи суверенних держав (не в бров, а в око), повалення неугодних режимів силовим способом». Так убивчо жорстко про зовнішню політику Путіна ще ніхто не говорив. Так Україну ніхто в Росії не підтримував. Видно, що наша українка - Валя Матвієнко! Так, світ прогнив і котиться у прірву, - навіть надсвої критикують президента Росії. Тільки не зрозумієш - це недоумство або єзуїтська критика путінського політичного режиму.

Здається, що політичному маренню і цинізму є межа, але всі очікування марні. Всеросійський політичний клоун Володимир Жириновський запропонував створити міжнародний трибунал, в'язниці для міжнародних (і своїх?) терористів на території РФ, а колишній десантник» лідер «Справедливої Росії» Сергій Миронов запропонував ввести смертну кару для терористів».

Ну, нарешті, відтепер - кінець, смерть, загибель Гіркіним (Стрєлковим), Моторолам, Бородаям, Губарєвим, тим тисячам громадян Російської Федерації, які воювали на території України у статусі терористів, найманців, «солдатів удачі»! Тим вбивцям людей на Майдані, які сьогодні переховуються на території Росії. Тим, хто під час своєї відпустки стріляв у мирних людей, воював за «російську весну» в Україні. Відправлять їх парламентарі у російські в'язниці для терористів, а винуватих, на чиїх руках кров українських людей, - розстріляють, а прах розвіють за вітром. І від Путіна вимагатимуть дотримуватися міжнародного права, скажуть: «Все, досить! Час тобі, Володя, зайняти місце на лаві підсудних!». Слава! Слава! Російським парламентарям!

Як відомо, Росія - батьківщина тероризму

Як відомо, Росія - батьківщина тероризму. Терористи-революціонери вбивали царів і губернаторів, міністрів і капіталістів. Росія - це Білий і Червоний терор, сталінський терор проти власного народу, описаний Олександром Солженіциним. Це сучасний терор ФСБ, вибухи будинків у російських містах, це терор російської держави проти України та його народів. Сьогодні - це терор Сирії. Хіба це війна, коли з літаків скидають бомби?

А взагалі, якщо дуже серйозно, цинізму російських політиків немає меж! Вони уявили себе центром всесвіту, природними носіями європейської цивілізації. Як відомо, «на злодієві шапка горить». Парламентарі обох палат Федеральних Зборів РФ нагадують мені сенегальського стрілка, який у Першу Світову вперше побачив літак і вирішив, що це приручена пташка. Вирізав з убитого коня шматки м'яса і став розкидати по боках, подалі від себе, щоб «птах» його не зжер.

Державний мілітаризм досяг свого апогею в Росії

Властивий людині здоровий глузд і здатність хоч щось розуміти покинули російських законодавців. Державний мілітаризм досяг свого апогею. Пропаганда стала реальністю, а реальне життя російських проходить в новинах кисельових і соловйових, в телевізійних серіалах про перемоги російської зброї, ядерний попіл ворогів Росії. В американському Держдепі, який, за словами депутата Держдуми Євгена Федорова (випускника Ленінградського військово-політичного училища), «все зробив, щоб тарифи на квитки в підмосковній електричці стали в три рази дорожчими». Недавно бачив пропагандистський плакат, на якому немовля з автоматом в російському триколорі виповзає з яйця і кричить: «Де тут вороги російської весни!?».

Найпопулярніша сьогодні пісня в Росії: «Сирія - сестра моя!». Як пишуть інтелектуали - у всьому винен глобалізм. А ось політолог Станіслав Бєлковський бачить всі проблеми в «амбіції Путіна!». У непереборному бажанні Путіна правити всім світом. Рідкісний негідник, «перший після Бога». Пам'ятаєте казку про рибака і рибку? Яке було останнє бажання божевільної баби? - «Говорит старику старуха: "Воротись, поклонись рыбке, Не хочу бути вольною царицей, Хочу быть владычицей морской, Чтобы жить мне в окияне-море, Чтоб служила мне рыбка золотая. И была у меня на посилках!". Схоже, і Путін бажає, щоб Барак Обама, Ангела Меркель, Девід Кемерон були у Путіна «служником-козачком», як наш великий Кобзар в дитинстві у графа Енгельгардта.

Нездатність касти ГБешников на чолі з «лідером нації» керувати непростою і різнорідної імперією, патологічне бажання до своєї смерті досидіти у кремлівському кріслі ведуть Росію в безодню. Внутрішні мобілізаційні проекти путінської влади вже не працюють, вуглеводні подешевшали і не дають надприбутків, бюджет досяг дна, «золотий запас» закінчується, попереду російський бунт «бессмысленный и беспощадный».

Росія вирішила навести порядок у «сестрі Сирії». Цілком можна закінчити ці рядки про російських парламентарів притчею про трьох старих. Перший вихваляється, що займається сексом раз на тиждень, другий - раз на місяць. А третій: «А я, - коли хочу! - Помовчав і додав.- Ось цього року ще не хотів!».

Іван Воротинський, Москва

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-