Приватизація «зі скрипом»: бажання Абромавичуса не збіглися з можливостями

Приватизація «зі скрипом»: бажання Абромавичуса не збіглися з можливостями

Укрінформ
Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус засмучений через те, як проходить масштабна приватизація в країні.

Про це міністр сказав на міжнародній антикорупційній конференції в понеділок у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я очікував, що до цього моменту у нас буде більше видворення корупції з державних компаній. На жаль, система працює з великим опором", - сказав Абромавичус.

"Опираються всі хто завгодно, від керівників, які вже по 50 років керують найважливішими нашими підприємствами в своїх інтересах, а не в інтересах всієї країни, до політичних діячів, колишніх і нинішніх", - додав міністр.

Абромавичус також шкодує, що не проголосували поправки в законопроект, що стосується приватизації.

"Шкода, що не проголосували (12 листопада в День дерегуляції у Верховній Раді -ред.) поправку до закону, який би дав початок прозорій приватизації", - висловив жаль керівник Мінекономрозвитку.

Нагадаємо, що в минулий четвер, 12 листопада, Верховна Рада не проголосувала за законопроект щодо скасування обов'язкового продажу через біржі 5% або 10% акцій держпідприємств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-