У Миколаєві та Франківську з мерами теж усе ясно

У Миколаєві та Франківську з мерами теж усе ясно

Укрінформ
В Івано-Франківську, за підрахунками копій протоколів з виборчих дільниць, у другому турі виборів міського голови перемогу отримує свободівець Руслан Марцінків.

Про це повідомляє Івано-Франківська обласна організація Комітету виборців України.

«На основі копій протоколів про підрахунок голосів виборців в Івано-Франківську можна стверджувати, що за Руслана Марцінківа проголосували 54,82% виборців, за народного депутата Ігоря Насалика – 42,26% виборців», - йдеться у повідомленні.

А кандидат на посаду мера Миколаєва від партії «Самопомiч» Олександр Сенкевич у другому турі виборів переміг свого опонента від партії «Опозиційний блок» Ігоря Дятлова майже на 17 тисяч голосів.

Цю інформацію кореспондентові Укрінформу повідомили у виборчому штабі партії «Самопоміч» і підтвердили в «Оппозиційному блоці».

«Кандидат на посаду міського голови Миколаєва від нашої партії Олександр Сенкевич випередив свого опонента від партії «Опозиційний блок» Ігоря Дятлова на 16,7 тисячі голосів. Про це свідчать результати паралельного підрахунку голосів на 204 виборчих дільницях, всього їх 207», - йдеться у повідомленні.

Результати паралельного підрахунку в протилежному штабі наразі приблизно такі ж. Більше того, Дятлов ще вночі визнав поразку і привітав Сенкевича з перемогою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-