ОПОРА: У Дніпропетровську переміг Філатов

ОПОРА: У Дніпропетровську переміг Філатов

Укрінформ
Результати паралельного підрахунку голосів за даними ОПОРИ, які працювали на 100% виборчих дільниць у Дніпропетровську, засвідчують, що переміг кандидат від партії «Укроп» Борис Філатов - 53,76% голосів.

Про це повідомляє громадянська мережа ОПОРА на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Результати паралельного підрахунку голосів за даними спостерігачів ОПОРИ, які працювали на 100% виборчих дільниць у Дніпропетровську, засвідчують наступний результат повторного голосування 15 листопада: Борис Філатов - 53,76% (184724 - голоси в абсолютних числах); Олександр Вілкул - 46,24% (158897 - голоси в абсолютних числах)", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, це дані первинний протоколів з дільниць, на яких спостерігачі ОПОРИ відслідковували дотримання всіх виборчих процедур протягом ранкового засідання, дня голосування, здійснювали ППГ явки, аналізували порушення, контролювали дотримання процедури підрахунку голосів.

Нагадаємо, у Дніпропетровську на виборах міського голови, за результатами двох екзит-полів лідирує кандидат від партії «Укроп» Борис Філатов, а за результатами третього – Олександр Вілкул («Опозиційний блок»).

За даними екзит-полу, проведеного центром SOCIS, Борис Філатов набирає 55,8% голосів виборців, а Олександр Вілкул – 41,5%.

За даними екзит-полу, який здійснював Український інститут вивчення громадської думки, у Вілкула 50,7% голосів виборців, у Філатова – 49,3%.

Раніше фахівці Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) оприлюднили дані екзит-полу, за яким у другому турі виборів міського голови Дніпропетровська перемагає кандидат від партії «Укроп» Борис Філатов. За цими даними, за Філатова проголосували понад 62% виборців, за його конкурента від «Опозиційного блоку» Олександра Вілкула – майже 38%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-