Теракти у Парижі: Порошенко заявив про можливі контакти ісламістів в Україні

Теракти у Парижі: Порошенко заявив про можливі контакти ісламістів в Україні

Укрінформ
Про це заявив журналістам Президент Петро Порошенко під час голосування на виборчій дільниці у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

В Україні буде вжито посилені заходи безпеки щонайменше протягом наступних двох тижнів у зв'язку з можливими загрозами з боку ісламських терористів.

«За тією інформацією, яку отримала українська розвідка і має у своєму розпорядженні українська поліція, мінімум два тижні ми матимемо посилений режим для захисту миру, здоров'я та спокою громадян», - сказав він.

Президент зазначив, що після жахливих терактів у Парижі українська сторона отримала інформацію про «можливі зв'язки ісламських терористів з тими, хто перебуває в Україні».

Порошенко повідомив, що вчора ним було віддано накази щодо відпрацювання ризиків та загроз,  а також співпрацю з іноземними партнерами для захисту миру та спокою в Україні.

Глава держави заявив, що дуже хотілося б, щоби сьогоднішній день виборів пройшов спокійно та мирно, і «ті, хто користується  довірою народу, мали можливість отримати владні повноваження вже нової влади».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-