Порошенко посилив заходи безпеки. Спецрежим – мінімум на два тижні

Порошенко посилив заходи безпеки. Спецрежим – мінімум на два тижні

Укрінформ
У зв’язку з терактами у Парижі Президент Петро Порошенко доручив посилити заходи безпеки в Україні.

Про це він повідомив за результатами термінової наради з керівниками силових відомств, інформує прес-служба глави держави.

"Сьогодні мінімум на два тижні запровадити посилений режим несення служби, виставити посилений контроль на в’їзді до основних міст в Україні, визначити посилену охорону у аеропортах, вокзалів, мостів і всіх місць, де масово збираються люди", - заявив Порошенко.

Президент доручив керівникам МВС та Національної поліції вжити заходів і провести міжвідомчу нараду при залученні СБУ для координації дій по боротьбі з тероризмом. Також мають бути дані доручення керівництву Національної Гвардії України.

"Маємо продемонструвати ефективність своїх дій та ефективний захист. Прошу з усією серйозністю поставитись до тих загроз, які зараз постали", - підкреслив Президент.

Глава держави поставив завдання перед керівниками відповідних відомств забезпечити підвищення координації дій з міжнародними партнерами та обмін інформації щодо можливих терористичних загроз.

"Це не лише Франція, але Великобританія, США, всі наші партнери та міжнародні організації по боротьбі з тероризмом. Інформацію мені доповідати в режимі реального часу цілодобово", - наголосив Порошенко.

Окрему увагу було приділено питанню підвищення боєготовності Державної прикордонної служби України та Збройних сил України на лінії зіткнення у зоні АТО.

Крім того, необхідно посилити заходи безпеки щодо супроводу офіційних делегацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-