Україна в ООН висловила співчуття та підтримку Франції

Україна в ООН висловила співчуття та підтримку Франції

Укрінформ
Постійний представник України при ООН Юрій Сергеєв від імені Української держави висловив глибокі співчуття родинам і близьким жертв варварських терактів, що сталися в п'ятницю ввечері у французькій столиці.

Про це йдеться в офіційній заяві Місії України при ООН, яку має у своєму розпорядженні Укрінформ.

"Тероризм не має виправдань, це жахливе зло торкнулося кожного з нас. Я негайно висловив співчуття від імені українців Послу Франції при ООН Франсуа Делаттру", - зауважив постійний представник України.

Він підкреслив, що масові вбивства в Парижі є спробою залякати європейське суспільство та внести хаос і розпач у світовий порядок.

За його словами, "це виклик усьому цивілізованому людству, й наші спільні зусилля мають бути направлені на рішуче викорінення тероризму як явища". Саме цьому буде присвячена значна частина роботи України в якості новообраного непостійного члена Радбезу ООН, зазначив Сергеєв.

Дипломат також зауважив, що Україна, яка стала жертвою брутальної російської військової агресії, втративши сотні життів своїх співгромадян, прекрасно розуміє біль та горе братнього французького народу.

"У цей трагічний вечір усі українці стоятимуть поруч із Францією", - наголосив Юрій Сергеєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-