Порошенко вручив Соросу орден Свободи

Порошенко вручив Соросу орден Свободи

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко відзначив високою державною нагородою – орденом Свободи – засновника фундації "Відкрите суспільство" Джорджа Сороса.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Порошенко вручив нагороду особисто. "Ваша активна діяльність протягом останніх років надзвичайно сприяла демократичним змінам, які зараз відбуваються в Україні. Тому для мене велика честь вручити Вам сьогодні цю високу нагороду з символічною назвою – орден Свободи", – сказав він.

Президент відзначив значну роль у розвитку держави та затвердженні демократії, яку вже протягом 25 років відіграє діяльність фонду "Відродження", заснованого Соросом. Глава держави висловив подяку за його зусилля та довгостроковий комплексний план з підтримки України, а також за фахові поради щодо широкого кола питань державних фінансів.

В указі про нагородження відзначається, що Сороса нагороджено "за значні особисті заслуги у зміцненні міжнародного авторитету Української держави, вагомий внесок у впровадження соціально-економічних реформ, багаторічну плідну діяльність".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-