Прем'єр хоче обговорити кадрові зміни з Радою і Президентом

Прем'єр хоче обговорити кадрові зміни з Радою і Президентом

Укрінформ
Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк пропонує обговорити з Президентом та парламентськими фракціями зміни кількісного і якісного складу як центральних, так і регіональних органів влади.

Про це він сказав на засіданні уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У мене є пропозиції і по складу міністерств, і по кількості, у тому числі у структурі обласних державних адміністрацій. Тому ми проводитимемо відповідні політичні консультації з Президентом України, з фракціями - для того, щоб збудувати ефективну модель функціонування всіх органів влади, у тому числі і центральних органів виконавчої влади. Мова повинна йти не стільки про кількість, а в першу чергу про якість всієї державної машини, про ліквідування дублювання і про те, що ми не кількістю витягнемо ситуацію в країні, а якісними державними службовцями», – сказав Яценюк.

За його словами, державні службовці повинні отримувати достойну заробітну плату, мати фахові якості і повинні працювати в рамках нового закону України про державну службу.

У цьому зв’язку Яценюк висловив сподівання, що Верховна Рада у другому читанні і в цілому ухвалить внесений урядом закон про державну службу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-